Domenii de aplicare 

 HIDROIZOLATII CU MEMBRANE LICHIDE ELASTOMERICE, PENTRU TANCURI, REZERVOARE APA POTABILA, PISCINE, BAZINE

O suprafata alba a acoperisului cu reflexie solara ridicata, produce o temperatura mult mai scazuta intr-o structura compacta de acoperis, decat culorile mai inchise. Un indice de reflexie solara ridicat, face acoperisul mai durabil, reduce nevoia de racire a cladirii si contracareaza efectul de sera, implicit costuri scazute la energie, acesta fiind un factor important in climatul actual. Intr-o incapere cu climat rece, ar putea fi benefic montarea unui sistem de acoperis rece cu membrane PVC sau TPO alb (RAL 9016) pozitionat in fata prizei de aer proaspat, de exemplu a unitatilor de climatizare, deoarece temperatura va fi cu cateva grade mai rece decat in restul suprafetei. Hidroizolatiile cu membrane PVC sau TPO, au fost testate în conformitate cu ASTM C 1549-04 și ASTM C 1371-04a, folosind metode aprobate de Consiliul de Evaluare a Acoperisului rece (CRRC). Acoperisul rece cu membrana PVC sau TPO de culoare alba, reflecta lumina soarelui mai bine decat culorile inchise si absorb mai putina caldura, indicele de reflexie a sistemului pentru hidroizolatii oferit de catre Larex Global Floor-LGF S.R.L. este de 86%, de asemenea, emisiile termice ridicate, ceea ce reprezinta o masura a eficientei caldurii radiate in mediul inconjurator.

HIDROIZOLATII BALASTATE CU MEMBRANE PVC SAU TPO PENTRU TERASE ACOPERIS CLADIRI NOI SI VECHI, BLOCURI

Terasele de acoperis sunt expuse in mod prelungit la intemperii, solutiile necesare trebuie sa fie complete, sigure si sustenabile. Criteriile de calitate si performanta unei lucrari de hidroizolație durabila cu membrane PVC sau TPO la terase de acoperis, presupun impermeabilitate la apa, rezistenta la temperaturi negative, rezistenta sporita la agentii de mediu si stabilitate la temperaturi pozitive, rezistenta la raze UV, difuzie la vapori de apa etc… Toate aceste criteri de performanta esentiale precizate mai sus sunt asigurate de compania Larex Global Floor prin utilizarea unor membrane PVC si TPO de inalta calitate cum ar fi; Sikaplan, Bauder, Duraplan, Soprema. Durabilitatea hidroizolatiilor executate de Larex Global Floor este garantata prin emiterea unei polite de asigurare. Prin acest avantaj considerabil riscurile si grijile beneficiarului sunt inlaturate.

HIDROIZOLATII CU MEMBRANE PVC,TPO SAU LICHIDE PENTRU ELEVATII RADIER, SUPRAFETE VERTICALE SI SUBSOLURI

Realizarea unei gradini pe acoperis este o modalitate excelenta de a utiliza cat mai bine spatiul urban, protectia mediului si economisirea de bani pe termen lung. Compania Larex Global Floor oferta solutii complete pentru realizarea unor sisteme de hidroizolatie cu membrane PVC sau TPO pentru acoperis verde cu panta sau acoperis tip terasa verde. Aceste solutii confera numeroase avantaje cum ar fi; libertate in ceea ce priveste estetica, diversitatea, contribuie la un mediu sanatos si curat, un peisaj relaxant, prin utilizarea de vegetatie, iarba, licheni, flori, plante verzi sau arbusti mici, costuri reduse ale energiei, reducerea efectului de sera urban, un habitat natural pentru plante si pasari. Acoperisul verde asigura o acustica foarte buna, are capacitatea de a mentine o temperatura constanta si placuta in interiorul cladiri, indiferent de anotimp. Are o durabilitate extrem de ridicata din urmatoarele considerente: Sistemele de hidroizolatie cu membrane PVC sau TPO inversate folosite la acoperis inclinat sau terasa verde nu vin in contact direct cu razele UV si nu sunt expuse unor temperauri negative sau positive excesive, au rezistenta la penetrarea radacinilor, intretinere foarte usoara. Pentru implementarea unui sistem de acoperis verde este necesara realizarea unui cacul de incarcare a strucuri de rezistenta acesta trebuie sa fie portanta.

HIDROIZOLATII CU MEMBRANE LICHIDE ELASTOMERICE, PENTRU TERASE ACOPERIS, COMPLEXE CU FORME NEREGULATE

Avantaje multiple pentru acest tip de membrane lichide impermeabile sunt: Tehnologie unica MTC a fost dezvoltata folosind pre-polimeri proprii particularizati ce ofera poliuretanului lichid proprietati de uscare declansate de umiditate. Acest lucru inseamna ca nu se degaja CO2 in contact cu apa pe parcursul uscarii si prin urmare are o toleranta mai buna la umezeala. Membranele lichide poliuretanice, elastomerice pot suporta precipitatii si umezeala la cateva minute dupa aplicare. Armarea conceputa special este activata in stratul de acoperire, permitand o aplicare usoara si uniforma chiar pe detalii complicate. Nu sunt realizate suduri sau imbinari, prin urmare avem un strat impermeabil continu, asigurand o etansare perfecta fara riscuri, din aceste considerente este recomandata pentru acoperisuri complexe cu forme neregulate.

 

Prelate din poliester pentru corturi industriale, tir etc

In functie de solicitarile Dvs, va punem la dispozitie din stoc o gama variata de prelate PVC,  cu rezistenta extrem de ridicata la actiunea razelor UV, fara sa-si modifice caracteristicile fizico-mecanice la temperaturi exterioare cuprinse intre – 40Csi + 70 C ; sunt disponibile diverse variante de culori, conform paletarului pus la dispozitie de fabricant.