Hidroizolatii acoperisuri balastate

Industrii intregi isi bazeaza functionarea pe solutia oferita de corturile industriale, structuri usoare, ridicate rapide, temporare la nevoie, ce permit desfasurarea activitatilor specifice cu costuri mici in raport cu construirea unor cladiri traditionale.

Corturi cu acoperis clasic in doua ape

Majoritatea corturilor furnizate si montate in Romania, sunt realizate cu acoperis clasic, in doua ape.

Domeniile de utilizare ale corturilor cu acoperis in doua ape

Corturilor cu acoperis in doua ape sunt recomandate in toate sectoarele de activitate: depozitare, productie, activitati logistice, organizari de evenimente private sau corporate, corturi pentru nunti,botezuri, cluburi si discoteci, targuri si conferinte, terenuri acoperite pentru activitati sportive, inclusiv echitatie, corturi pentru situatii de urgenta, corturi militare sau pentru spitale de campanile, zone triaj etc.

Corturi cu acoperis intr-o singura apa

Corturile cu acoperis intr-o apa (cu o singura panta) sunt recomandate in zonele pentru depozitare din diferite ramuri industriale, datorita formei care se adapteaza la nevoiile fiecarui client .

Zonele de montare a cortului cu acoperis intr-o apa sunt: spatii de depozitare, activitati de productie, corturi pentru activitati logistice etc.

De ce opteaza beneficiarii pentru acest tip de cort cu o singura apa?

Aceasta tip de cort cu acoperis intr-o apa, este recomandat in situatiile in care din considerente tehnice, dimensionale si de exploatare, nu este posibila amplasarea unui cort cu acoperis in doua ape din lipa spatiului.