Nu este doar despre corturi industriale

Este despre un pachet complex de servicii si despre echipe de specialisti gata sa te ajute

Credem cu tarie ca ceea ce face diferenta in relatiile comerciale de durata este o calitate excelenta a serviciilor, de aceea depunem eforturi sustinute zi de zi in directia imbunatatirii calitatii serviciilor noastre.

Credem, de asemenea, ca un produs livrat fara serviciile auxiliare nu isi poate arata adevarata valoare, de aceea, in momentul in care livram un cort industrial, un cort de expozitie sau o structura usoara, impachetam produsul intr-un pachet de servicii de calitate, totul sustinut de o comunicare foarte buna, ceea ce, pe termen lung ne-a adus unde suntem astazi, baza de clienti crescand in mod continuu, iar comenzile repetitive inmultindu-se cu fiecare client in parte.

Service 2

Consultanta pre-vanzare

Intelegem impreuna nevoia concreta, vedem ce cort ti se potriveste, daca cel la care te-ai gandit tu rezolva nevoia sau, de ce nu, daca nu este supradimensionat. Te ajutam sa faci cea mai buna alegere in termeni de costuri si necesar.

Service 2

Vanzare corturi industriale si structuri usoare

Comercializarea corturilor industriale, a corturilor de expozitie si a structurilor usoare reprezinta activitatea noastra de baza si suntem in masura sa iti oferim o gama larga de produse de cea mai buna calitate, pentru orice tip de proiect. 

Service 2

Inchiriere corturi industriale si de eveniment

Cateodata ai nevoie de un cort de eveniment pe o perioada determinata, cumpararea lui nefiind cea mai buna solutie de business, de aceea veinim in intampinarea ta cu oferte excelente de inchiriere corturi.

Service 2

Transport si relocare

Transportul corturilor si a structurilor achizitionate oriunde in tare sau in strainatate in conditii optime, in termen util, cu mijloace proprii sau prin colaboratori traditionali. Si daca evenimentul se muta in alta locatie, tot noi te ajutam.

Service 2

Montaj

Echipa noastra iti monteaza cortul in conditii tehnice de manual, spre desfasurarea optima a evenimentului tau.

Service 2

Mentenanta

Daca e nevoie de interventii ulterioare, suntem aici, langa tine, gata sa intervenim rapid!